Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kosmorama...

Sagt om Kosmorama

Nedenstående er skrevet på facebook af Ivan Petersen, et af koryfæerne indenfor dansk musikliv efter endnu en forrygende musikaften i Kosmorama.


"Mange gode spillesteder har adresse i en gammel (eller nyere) biograf. Det er en stor fornøjelse at spille elektrisk musik i en bio. Feeeeeed lyd, sådan et sted.... (Lydmanden står og smiler som en kat over en skål fløde) Sådan var det i Skælskør i aftes. Dejlig dejlig musikaften. Nogen var til koncert - nogen var til bal, hvor de foran scenen demonstrerede den helt specielle Sydvest-sjællandske version af jitterbug (ingen kast, men en masse skuldersvaj jo jo) Vandkantsdanmark har deres egne problemer at slås med.

I Skælskør står folk skulder ved skulder for at sikre et minimum af kulturliv. Alle interesserede arbejder med, og yder deres. Det var decideret rørende og også livsbekræftende, at når bandet i kontrakten har anmodet om et måltid efter lydprøve SÅ træder Postgaarden ind og tager SIN del af opgaven på sig med fantastisk mad til hele holdet. 

Tak for det hele. Vi oplever så megen goodwill fra klub - og forenings ledere og deres stab - fra spillesteder og publikum i hele landet - og rigtigt meget i "udkanterne". Det er en stor fornøjelse hver gang, og vi i Backseat føler os godt og grundigt forkælede. 
Vi kommer GERNE igen. Tak for i går."