Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kosmorama...

Arrangementer

 

Her finder du koncerter, events og særforestillinger. Til de fleste koncerter er det ikke muligt at bestille billetter, kun købe i forsalg

Påske - dansefest

Plakat for Påske - dansefest

Er du klar, med danseskoene ?

Mere info

Torsdag d. 29.03.2018

Min yndlingsskuespiller (Den skjulte tråd)

Plakat for Min yndlingsskuespiller (Den skjulte tråd)

Kosmorama har inviteret Joachim Castenschiold til at fortælle om sin yndlingsskuespiller:
Oscar vinder Daniel Day-Lewis

Mere info

Fredag den 13. april kl. 19.30 fortæller Joachim Castenschiold først om sin fascination af den store, engelsk/irske skuespiller, og bagefter vises Den skjulte tråd, hvor Daniel Day-Lewis spiller hovedrollen. Daniel

Day-Lewis er kendt for at give alt, hvad han har, og lidt til i hver eneste rolle. Som forberedelse til rollen som spastisk lammet mand i filmen " Min venstre fod "(1989) tilbragte han månedsvis i en kørestol. Før optagelserne til "Den sidste mohikaner " (1992) gennemgik han langvarig, benhård fysisk træning og lærte at flå dyr, og under optagelserne til det historiske drama "Gangs of New York" (2002) pådrog han sig lungebetændelse, fordi han i pauserne nægtede at holde varmen ved at iføre sig utidssvarende tøj.

Også rollen som den excentriske kjoledesigner, Reynolds Woodcock, i filmen Den skjulte tråd forberedte Daniel Day-Lewis sig til. I flere måneder stod han i lære hos New York City Ballets chefkostumier. Efterfølgende lavede han selv en Balanciago-kjole fra bunden uden anden hjælp end fotos af kjolen. Resultatet er blevet beskrevet som endnu en powerpræstation.

Den skjulte tråd handler om en stærk, mandlig kunstner, der er vant til at kunne bestemme alt i sit eget univers, som gør en tilfældig, ung servitrice med den rigtige kropsbygning til sin nyeste mannequin og muse. Det kommer helt bag på ham, da den unge, uuddannede pige begynder at udfordre ham. Den skjulte tråd er en smuk, sanselig og spændende film.

Fredag d. 13.04.2018